REPOFLEX PVBA epoxi nagy terhelhetőségű padlógyanta A+B 33kg

Ft133,188.00
VAT included

LEÍRÁS

Kétkomponensű, önterülő, közepes vastagságú epoxi-bevonat padlókhoz.

 

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK

Az epoxigyanta alapú kétkomponensű termék nem tartalmaz oldószert, ellenben tartalmaz töltőanyagot és szervetlen pigmenteket.

Tökéletesen tapad minden felületre, jó mechanikus ellenállással, fénnyel szembeni stabilitással rendelkezik, jól ellenáll az olyan kémiai anyagoknak, mint a savak, lúgok és sós oldatok.

Quantity

 

Vásárlói adatok védelme

 

Szállítási feltételek

 

Garancia

LEÍRÁS

Kétkomponensű, önterülő, közepes vastagságú epoxi-bevonat padlókhoz. Alapértélmezet szín RAL7032, ettől eltérő színre kérjen egyedi árat mely 10-50% is magasabb lehet!

 

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK

Az epoxigyanta alapú kétkomponensű termék nem tartalmaz oldószert, ellenben tartalmaz töltőanyagot és szervetlen pigmenteket.

Tökéletesen tapad minden felületre, jó mechanikus ellenállással, fénnyel szembeni stabilitással rendelkezik, jól ellenáll az olyan kémiai anyagoknak, mint a savak, lúgok és sós oldatok. Javasolt mennyiség 1,5kg/m2.

 

HASZNÁLATI TERÜLET

A Repoflex PV/BA speciálisan ipari és lakossági betonból készült padlózatok közepes vastagságú bevonására szolgál. Ipari és lakossági környezetben egyaránt használandó, ott, ahol magas kémiai és mechanikus teherbírásra van szükség.

A REPOFELC PV/BA termékkel 400-1600 mikron vastagságú bevonatokat lehet elérni a padlózat használatának függvényében.

 

MŰSZAKI JELLEMZŐK

Sűrűség 20°C-on (A+B)                        1,50 kg/lt

Keverékarány A:B                                25:8

(A: alap, B: keményítő)

Pot-life (hasznos munkaidő)                  1 óra

Portalanítási idő 20°C-on                      5 óra

Felül-lakkozási idő 20°C-on                   12 óra

Keményedési idő 20°C-on                     24 óra

Teljes polimerizációs idő                       6 nap

 

ELŐKÉSZÍTÉS

Alaposan keverje össze a két alkotóelemet a megjelölt arány szerint.

Az alkotórészek összekeverése után a termék használatra kész, nincs szükség semmiféle hígításra. Esetleges hígításokhoz használjon epoxi higítót maximum 4%-os mértékben.

ALKALMAZÁS

A terméket hengerrel és fogazott glettvassal lehet felvinni.

A kezelendő felületnek tisztának, zsírmentesnek, száraznak, és egy kétkomponensű epoxi alapozóval előkezeltnek kell lennie. A következő alapozókat lehet használni: Idropox Primer H2O, Repox Primer abból a célból, hogy megkeményítsék a felületet és megkönnyítsék a tapadást a burkolathoz.

 

ÁTLAGHOZAM

A kezelendő felület típusától és a kívánt vastagságtól függ. Átlagos terhelésű felületen 500 mikron vastagságú száraz filmréteg eléréséhez átlagosan 0,750 kg/m2 termék szükséges. Nagy terhelésnek ellenálló felületeken 1,5kg/m2.

repoflex33
100 Items
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.